Pelenka Óbudáról és még 1000 babaholmi megfizethető áron

Vásárlási feltételek

Üdvözljük WebÁruházunkban!

Kérjük mielőtt az árút megrendelné szíveskedjen az alábbi vásárlási feltételeket figyelmesen átolvasni:

A Boglárka Bababolt /1032 Budapest Ágoston u.3/on-line áruházából történt rendeléssel minden vásárló kijelenti,hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

 

 

WebÁruházunk árai egyes esetekben eltérhetnek a bolti árainktól!!!

Árak az áfát tartalmazzák!

Rendelés

  • webáruházon keresztül "kosárba" helyezéssel
  • személyesen 1032 Bp.Ágoston utca 3.szám alatti üzletben .

Minden beérkezett kosár megrendelést követően egy, maximum kettő munkanapon belül visszaigazóló e-mailt küldünk és egyébb kérdésekkel kapcsolatban telefonon felvesszük önnel a kapcsolatot.

 

 

 

 

1, Házhozszállítás utánvéttel 1490,-

2, 8.000,- forint felett utánvéttel ( AKCIÓ!!) 880,-­­­*

3, 15.000,- forint felett ingyenes házhozszállítás ( AKCIÓ!!) *

4, Újdonság!!! kiscsomag szállítás 2,8kg-ig 950,- forint

5, Személyesen az üzletben 0,- forint


6, Pelenka szállítás 1500,- Textil és eldobható pelenkákat csak ezen díj ellenében tudjuk szállítani,értékhatártól függetlenül.


7, Bútor szállítás 1500,- Kiságyakat, járókákat csak ezen díj ellenében tudjuk szállítani,értékhatártól függetlenül. Ha a bútor mellé más termékeket is vásárolna, egy bizonyos mennyiségig azt is hozzá tudjuk csomagolni.)*Eldobható és textilpelenkára nem vonatkozik!! 

Garancia:

Legtöbb webáruházunkban található termék személyesen is megvásárolható üzletünkben, /1032 Budapest Ágoston u.3./ de elindulás előtt érdemes érdeklődni a
06-20-454-2263- as telefonszámon.
Online vásárlás esetén sem kell kockáztatnia, hiszen tizenöt napos pénz visszafizetésí garanciát vállalunk minden termékünkre.A kézhezvételt követő nyolc munkanap alatt ha nem lesz vele megelégedve visszaküldheti/ a vevő költségén/ és mi 30 napon belül visszafizetjük a  vételárat.
Amennyiben átvételkor a csomagon külső sérülés látható, kérje jegyzőkönyv felvételét a futártól.
Amennyiben gyári hibás lenne a termék( bár ennek kicsi a valószínűsége mert minőségi termékeket forgalmazunk a Boglárka Bababoltban) akkor természetesen kicseréljük.
A garancia megszűnik, ha a hiba nem rendeltetés szerinti használat, átalakítás, helytelen kezelés vagy tárolás, erőszakos külső behatás, nem garanciális szerviz szakszerűtlen beavatkozása vagy elemi kár miatt következik be.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősége 49/2003 (VII. 30) GKM rendeletben foglaltak irányadóak.


Elállás joga:

 

 

Megrendelése során élhet a 17/1999. (II. 05.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.
Internetes vásárlása esetén elállhat a szerződéstől az árú átvételét követően nyolc munkanapon belül indoklás nélkül ez esetben visszaküldjük a teljes vételárat 30 napon belül.
Az átvétel dátumát bizonyítja a futár átvételi elismervénye.
Elállás esetén a vevő viseli a visszajuttatás teljes költségét.
Elállás esetén az eladó /Boglárka Bababolt/ követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából, átalakításból, helytelen kezeléséből vagy tárolásból, erőszakos külső behatásból, nem garanciális szerviz szakszerűtlen beavatkozásából, vagy elemi okból eredő kárának megtérítését!

 

Jogi tudnivalók